Installatietechniek particulieren

Een aangenaam klimaat is een voorwaarde voor prettig wonen. Om dat te realiseren moet de aanleg van een installatie van ontwerp tot aansluiting kloppen. Dat geldt voor zowel de traditionele als voor moderne, duurzame oplossingen. Daarom sluiten we direct bij de ontwerpfase van een woning aan en denken we mee over de aanleg van de installaties. We ontwikkelen technische tekeningen, documenteren alle genomen stappen en kunnen zelfs, indien van toepassing, de regeltechniek en het engineeringwerk voor je verzorgen. Lees meer over onze aanpak.

Rechtstreeks contact

Onze jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw heeft ertoe geleid dat we een duidelijke visie hebben op het vak en een uitzonderlijke werkwijze hanteren. Zo vinden we dat onze particuliere opdrachtgevers net zoveel recht hebben op een professionele aanpak als onze opdrachtgevers in de utiliteitsbouw. En omdat we controle willen houden over de kwaliteit van ons werk, werken we alleen rechtstreeks met en voor onze klanten. Dat stelt ons in staat om jou van hoogwaardig adviezen te voorzien en actief met je mee te denken over de aanleg van de installaties. Zo voorkomen we veel narigheid achteraf. Uiteraard werken we wel samen met andere betrokken partijen, zoals architecten, aannemers en projectontwikkelaars en voeren we ook met hen veel en intensief overleg. Maar de afspraken; die maken we met jou!

Neem contact op

Van ontwerp tot onderhoud

Onze monteurs hebben kennis van uiteenlopende installaties. Onze werkzaamheden variëren van het aanleggen van volledig nieuwe installaties in nieuwbouwwoningen tot het onderhouden of repareren van bestaande installaties, zoals:
• Cv-installaties
• Warmtepompen
• Zonnepanelen
• Zonneboilers
• Houtgestookte cv-installaties
En ben je op zoek naar een installateur die de complete aanleg, van elektra en verwarming tot warm water en riolering, voor je kan verzorgen? Onze installateurs staan voor je klaar en zorgen ervoor dat het tot in de puntjes geregeld wordt.

Neem contact op