Installatietechniek Utiliteitsbouw

Vakkundige ontwerpkwaliteiten, diepgaande kennis van regeltechniek, de juiste skills om hydraulische schema’s te ontwikkelen en de kunst van het dikwandig tig-lassen, autogeen- of fotolassen: installatiewerk in de utiliteitsbouw vraagt om technisch vakmanschap. Onze installateurs bezitten deze ambachtelijke vaardigheden. En die zetten we graag in voor jouw project!

Totaalmontage

Anders dan veel van onze concullega’s, werken we graag op projectbasis c.q. als onderaannemer. Zo nemen we alle werkzaamheden rondom het installatiewerk uit handen en regelen we zelf het benodigde materiaal. Jij weet daardoor direct waar je aan toe bent en hebt geen omkijken meer naar het installatiewerk. Wel zo prettig. De klussen die we graag voor je verzorgen:

  • Prefab las- en installatiewerk
  • Dikwandig laswerk en montage
  • Montage technische ruimtes
  • Aanleggen van dikwandige cv-installaties
  • Loodgieterswerk

Is de werkruimte beperkt? Geen probleem. Onze monteurs beschikken over bijzonder lenige kwaliteiten en zijn in staat om hun werk in nagenoeg iedere compacte ruimte moeiteloos uit te voeren. Het bewijs daarvan vind je op onze projectenpagina.

Neem contact op

Prefab installatiewerk

Pompen, kleppen, flenzen en (dikwandige) leidingen kennen geen geheimen voor ons. Onze installateurs werken met uiterste precisie aan cv-installaties voor uiteenlopende utiliteitsprojecten. Door het belangrijkste gedeelte van de technische ruimte te prefabriceren in onze werkplaats in het Groningse Winsum, zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige installaties te ontwikkelen. In onze werkplaats hebben we namelijk alle tijd om het werk nauwgezet voor te bereiden, waardoor we meer controle hebben over de productie en we nauwkeuriger en efficiënter te werk kunnen gaan. Bovendien zorgt prefab voor een grote tijdbesparing op de bouwplaats, doordat de installatietijd er aanzienlijk door wordt verminderd. Lees meer over onze werkwijze of;

Neem contact op