Ons verhaal

Jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw en het installatievak hebben geresulteerd in een duidelijke visie op het ambacht, een uitzonderlijke werkwijze en een vakkundige benadering van opdrachten.

We warmen je op

Al sinds de start van ons bedrijf in 2006 voelen we ons verantwoordelijkheid voor een aangename temperatuur in gebouwen, complexen en woningen van onze opdrachtgevers. Die temperatuur wordt in belangrijke mate bepaald door het ontwerp van de technische installatie en de manier waarop de installatie is aangelegd en ingeregeld. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, denken we het liefst vanaf de ontwerpfase mee met onze opdrachtgevers. We verzorgen het tekenwerk, maar ook de regeltechniek, het (dikwandig) laswerk en de engineering. Daarbij staat de kwaliteit altijd op de eerste plaats en nemen we de tijd die nodig is om die kwaliteit te kunnen waarborgen voor iedere fase van het project. Die aanpak resulteert in projecten waar we trots op zijn.

Onze aanpak

Een goede voorbereiding is het halve werk; dat credo gaat voor ons vak zeker op. Op het moment dat je start met een kloppend technisch ontwerp met gemaatvoerde posities, voorkom je veel ellende achteraf. Daarnaast documenteren we alle beslissingen die we gedurende het project nemen; voor zakelijke én particuliere opdrachtgevers. Op die manier is iedere stap in het proces te herleiden.

De wensen in kaart

We beginnen ieder project, zakelijk én particulier, met een uitgebreid vraaggesprek. We luisteren naar de wensen, verwachtingen en uitdagingen van onze opdrachtgever, geven advies en denken mee. Levert de gevraagde oplossing daadwerkelijk het gewenste resultaat?

Technisch ontwerp

Als dat zo is, werken we het installatiewerk volledig uit in een technische tekening. Door deze tekeningen zelf te ontwikkelen, weten we verderop in het proces exact wat de bedoeling is. Ook denken we na over de benodigde regeltechnieken en een eventueel gebouwbeheersysteem.

Prefabriceren

Als we bepaalde onderdelen van de installatie kunnen prefabriceren, dan doen we dat in onze ruime werkplaats in Winsum. Daardoor kunnen we snel en efficiënt de technische installatie en het leidingwerk op locatie monteren.

Installeren & monteren

De laatste stap in het proces is het daadwerkelijk installeren en monteren van de installatie. Onze installateurs nemen de tijd en werken secuur en efficiënt. Uiteraard voldoet al ons werk aan onze eigen kwaliteitseisen, maar ook aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen. Bovendien zijn we VCA-gecertificeerd en daarmee verzekeren we je van een veilige, gezonde en duurzame werkwijze.